Get in touch
Close X
Experts
ExperienceSilk
HOME > INSPIRED LIVING > LIVING ROOMS
   
 
SHARE Twitter TWEET Pinterest PIN
 
 
 

Designed by Swiss Design Team Camenzind Evolution, in collaboration with Israeli Design Teams Setter Architects and Studio Yaron Tal, the new Google occupies 8 floors with nearly 50% of all areas being allocated to create communication landscapes.

Each floor has been designed keeping the local identity in mind, and the themes were selected by a local group of Googlers, who also assisted in the interpretation of those chosen ideas.

From a pretty bowery to a quaint market place, from a lush forest-scape to an orchard of orange trees, the Google office feels like a walk through of Israel’s local landscape - in miniature.  Other interesting zones include a surfboard inspired meeting room, a Vespa parking lot inspired café and rain splattered woods themed ideation zones among others.

 
 


 
 
 
 
 
 
ExperienceSilk